Logo Top Interieur

Fitnesstoestellen

We hebben het allemaal wel eens gedacht: Tijd om aan mijn gezondheid werken, als het even kan, zonder het huis uit te moeten. Op zoek naar een fitnesstoestel dat aan je noden voldoet dus! Maar waar zet je zo’n ding? Liefst niet te ver weg, om toch zoveel mogelijk plezier te beleven aan je toestel, maar vloekt dat dan niet met de rest van het interieur? Niet noodzakelijk! 
Kom eens proberen bij Top Interieur in Massenhoven en ervaar dat een fitnesstoestel je interieur zeker niet minder aantrekkelijk moet maken. Ontdek de perfecte combinatie tussen design en fitness met de betaalbare kwaliteit van Fitness Mega Shop.
Bij Top Interieur word je bijgestaan door de professionals van het Top Interieur sales team. Om al je vragen over je favoriete fitnesstoestellen te beantwoorden, zijn ze speciaal opgeleid door Fitness Mega Shop. Je vindt er loopbanden, crosstrainers, roeiers, krachttoestellen en hometrainers van de beste merken zoals SPIRIT Fitness, SOLE, First Degree Fitness, Xterra en Body Solid. Al deze merken worden vertegenwoordigd door een Belgische toeleverancier en hebben een eigen dienst na verkoop in België. Je kan er met een gerust hart je eigen fitnessruimte in huis of in je bedrijf inrichten. Wil je de toestellen uitvoerig testen? Vergeet dan vooral je sportieve outfit niet en kom ter plekke beleven wat het is om een eigen fitnesstoestel te hebben.
De fitnesstoestellen worden opgesteld vlakbij de Kids corner en brasserie Rooftop. Zo kan je rustig de toestellen bekijken terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin en eventueel nadien genieten van een lekkere koffie, een heerlijke lunch of zelfs een diner.

SPIRIT Fitness - SOLE - First Degree Fitness - Xterra - Body Solid