Home Page » Meubelen Top Interieur Massenhoven

Top Interieur Massenhoven

Top Interieur, Buitengewoon voordelig

Wij zijn een echte familiezaak. Gebouwd op traditie, de blik gericht op vernieuwing. Niet voor niets zijn families al gene- raties lang klant bij ons. Menselijke warmte en respect staan bij ons centraal. Dat voel je zodra je bij ons binnenstapt.

1. Bij ons krijg je gegarandeerd de beste prijs.
Europa Möbel Verbund vormt met maar liefst 2000 meubelzaken verspreid over 11 landen de grootste meubelinkoop- organisatie van Europa. Door op grote schaal in te kopen hebben wij de beste voorwaarden en daar geniet jij als klant maximaal van. Bij ons koop je dus altijd aan de laagste prijs. Als je een artikel elders goedkoper vindt, dan betalen wij het verschil terug!

2. Bij ons vind je de grootste keuze.
Door op dergelijke schaal te werken, hebben wij ook het ruimste aanbod ter beschikking. Met de grootste variëteit aan merken en de mooiste collecties, die vaak exclusief bij ons te verkrijgen zijn. Voor elk budget garanderen wij de grootste kwaliteit. En wil je toch een andere opstelling, een andere kleur, een ander programma dan wat je in de toonzaal ziet? Dan bestellen we het toch gewoon.

3. Bij ons krijg je het beste advies.
Het geschikte kleurenpalet, de juiste invulling van de beschikbare ruimte, een verrassend accessoire... Onze vakspecialisten staan klaar met raad en daad voor de inrichting van je interieur. Zij helpen je trouwens ook met veel plezier verder met advies over het onderhoud van het hout, het leder, de matras...

4. Wij leveren en monteren bij je thuis.
Geen gedoe met het lenen van bestelwagens en ladderliften, ingewikkelde plannetjes en ontbrekende schroeven. Jouw meubelen worden thuis netjes afgeleverd en gemonteerd, indien je dit verkiest. De exacte voorwaarden bespreek je best met de verkoper.

5. Wij geven een persoonlijke service om u tegen te zeggen.
Deskundig advies op topniveau, levering aan huis, montage door vakmensen ter plaatse, een hersteldienst, een excellente dienst na verkoop... ‘Full service’ dus, en dat mag je bij ons letterlijk nemen. Wij zijn dan ook steeds bereikbaar voor vragen.

Top Interieur Massenhoven is op vrijdag 30 januari uitzonderlijk open tot 20u. 

Magazijn open tot 18u30.

De winkel blijft bereikbaar tijdens de werken aan de N14 (Liersebaan).

Top Interieur Massenhoven

Liersebaan 123b
2240 Massenhoven
Provincie Antwerpen
Tel: +32 03 464 0701


Gewijzigde openingsuren magazijn!
Op zaterdag tot 16u,
op zondag gesloten!

Openingsuren Winkel Massenhoven


Openingsuren Winkel  Massenhoven

Openingsuren Brasserie Massenhoven


Openingsuren Brasserie Massenhoven

Openingsuren Magazijn Massenhoven


Openingsuren Magazijn Massenhoven